Advertisement

Süleyman Soylu Murat Karayılan : Bakan Soylu: Murat Karayılan'dan Cemil Bayık'a kadar bu ... - İçişleri bakanı süleyman soylu, amerika murat karayılan'a zehirli silah vermiş.

Süleyman Soylu Murat Karayılan : Bakan Soylu: Murat Karayılan'dan Cemil Bayık'a kadar bu ... - İçişleri bakanı süleyman soylu, amerika murat karayılan'a zehirli silah vermiş.. Bakanı soylu'dan pkk elebaşı murat karayılan açıklaması: Operasyonun ilk gününden beri sessizliğe gömülen terör örgütü pkk ele başlarından murat karayılan ilk açıklamasını yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu, terör örgütü pkk'nın elebaşılarından murat karayılan ile ilgili olarak milletimize sözümüzdür; Murat karayılan'dan cemil bayık'a kadar bize ve bu millete borçları var. Süleyman soylu, türk askerine işgalci diyen hdp'lilere ağzının payını verirken murat karayılan'a da tecavüzcü dedi.

İçişleri bakanı süleyman soylu, pkk tarafından kaçırılan 13 vatandaşın mağarada vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Soylu 'murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün' dedi. Soylu, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya. İçişleri bakanı süleyman soylu çok sert konuştu! Burada milletimize sözümüzdür, karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz. dedi.

Süleyman Soylu, Fahrettin Koca Ve Murat Kurum'dan Deprem ...
Süleyman Soylu, Fahrettin Koca Ve Murat Kurum'dan Deprem ... from i.ytimg.com
Soylu 'murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün' dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu, kırmızı kategorideki 2 teröristin öldürülmesi hakkında konuştu. Karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz dedi. Burada milletimize sözümüzdür, karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz. dedi. Murat karayılan'i yakalayıp bin parçaya böleceğiz! Süleyman soylu tahriş ediyor, böyle iç işleri bakanı olmaz. murat karayılan'dan cemil bayık'a kadar bize ve bu millete borçları var. İçişleri bakanı süleyman soylu, kırmızı kategorideki 2 teröristin öldürülmesiyle ilgili, murat karayılan üzülmüş. Soylu, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya.

İçişleri bakanı süleyman soylu, i̇ran sınırında açıklama yaptı.

İçişleri bakanı süleyman soylu çok sert konuştu! İçişleri bakanı süleyman soylu, 16 nisan'da yapılacak tarihi referandum için eğer 'evet' çıkarsa biz bittik' diyen murat karayılan'ı hatırlattı. Süleyman soylu, twitter hesabından murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün paylaşımını yaptı. Biz bu coğrafyada karar vermeden kimseye oyun kurdurmayız dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu konuya dair bir açıklama yaparak sert ifadeler kullandı. Süleyman soylu, açıklamasının devamında, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün ifadelerini kullandı. Murat karayılan'i yakalayıp bin parçaya böleceğiz! İçişleri bakanı süleyman soylu, kck yürütme konseyi üyesi murat karayılan'ın kendisi hakkında bazı konuşmalar yaptığını söylerken, murat karayılan'ın benim için söylediklerini dinlediniz mi? İşte süleyman soylu'nun açıklaması evatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak. Soylu 'murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün' dedi. Soylu kandil bir ay önce talimat verdi. İçişleri bakanı süleyman soylu, i̇ran sınırında açıklama yaptı. Murat karayilan suleyman soylu indir.

Yanına birisi giderse zehirli silahı atıp öldürsün kaçsın diye hadi 'yok' desinler dedi. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi İşte süleyman soylu'nun açıklaması evatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak. Burada milletimize sözümüzdür, karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz. dedi. Ana sayfa son daki̇ka süleyman soylu:

Bakan Soylu: Gereğini yapın, suçu benim haneme yazın - F5Haber
Bakan Soylu: Gereğini yapın, suçu benim haneme yazın - F5Haber from i.f5haber.com
Ana sayfa son daki̇ka süleyman soylu: İçişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu açıklamayı yaptı evlatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak. Murat karayilan suleyman soylu indir. Burada milletimize sözümüzdür, karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz. dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu, plan ve bütçe komisyonu'nda konuştu. Operasyonun ilk gününden beri sessizliğe gömülen terör örgütü pkk ele başlarından murat karayılan ilk açıklamasını yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu, yozgat'ın akdağmadeni ilçesinde, ak parti'nin seçim koordinasyon merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, 'abd, murat karayılan'a zehirli silah vermiş. İçişleri bakanı süleyman soylu çok sert konuştu!

İçişleri bakanı süleyman soylu, murat karayılan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün i̇çişl. Soylu, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya. Murat karayılan süleyman şah türbesi açıklaması. İçişleri bakanı süleyman soylu, plan ve bütçe komisyonu'nda konuştu. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi Süleyman soylu, açıklamasının devamında, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün ifadelerini kullandı. Si̇yaset 14.03.2017, 14:27 14.03.2017, 14:34. İçişleri bakanı süleyman soylu, 16 nisan'da yapılacak tarihi referandum için eğer 'evet' çıkarsa biz bittik' diyen murat karayılan'ı hatırlattı. Soylu kandil bir ay önce talimat verdi. Karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz dedi. Süleyman soylu tahriş ediyor, böyle iç işleri bakanı olmaz. murat karayılan'dan cemil bayık'a kadar bize ve bu millete borçları var. İçişleri bakanı süleyman soylu, murat karayılan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Allah şahittir o murat karayılan'ı.

Murat karayılan'dan cemil bayık'a kadar bize ve bu millete borçları var. Süleyman soylu, twitter hesabından murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün paylaşımını yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu, pkk tarafından kaçırılan 13 vatandaşın mağarada vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Süleyman soylu, gara şehitlerinin hesabının sorulduğunu söylerken, murat karayılan'ın yakalanacağının sözünü verdi. Operasyonun ilk gününden beri sessizliğe gömülen terör örgütü pkk ele başlarından murat karayılan ilk açıklamasını yaptı.

CHP Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde yaşananları sordu ...
CHP Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde yaşananları sordu ... from i.gazeteduvar.com.tr
İçişleri bakanı süleyman soylu, murat karayılan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İçişleri bakanı süleyman soylu konuya dair bir açıklama yaparak sert ifadeler kullandı. İçişleri bakanı süleyman soylu, kırmızı kategorideki 2 teröristin öldürülmesi hakkında konuştu. Süleyman soylu, twitter hesabından murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün paylaşımını yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu çok sert konuştu! Katledilen 13 vatandaş hakkında sosyal medyadan sert paylaşımda bulundu. İçişleri bakanı süleyman soylu, 16 nisan'da yapılacak tarihi referandum için eğer 'evet' çıkarsa biz bittik' diyen murat karayılan'ı hatırlattı. İçişleri bakanı süleyman soylu, bu coğrafyada biz varız.

Burada milletimize sözümüzdür, karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz. dedi.

İçişleri bakanı süleyman soylu, kırmızı kategorideki 2 teröristin öldürülmesiyle ilgili, murat karayılan üzülmüş. Ana sayfa son daki̇ka süleyman soylu: Süleyman soylu, açıklamasının devamında, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün ifadelerini kullandı. Soylu, murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya. İçişleri bakanı süleyman soylu, plan ve bütçe komisyonu'nda konuştu. Karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu, pkk tarafından kaçırılan 13 vatandaşın mağarada vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte süleyman soylu'nun açıklaması evatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak. Soylu 'murat karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün' dedi. Murat karayılan'i yakalayıp bin parçaya böleceğiz! İçişleri bakanı süleyman soylu, kırmızı kategorideki 2 teröristin öldürülmesi hakkında konuştu. İçişleri bakanı süleyman soylu, amerika murat karayılan'a zehirli silah vermiş. Burada milletimize sözümüzdür, karayılan'ı ölü yılan haline getireceğiz. dedi.

İçişleri bakanı süleyman soylu, murat karayılan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu süleyman soylu. İçişleri bakanı süleyman soylu, pkk tarafından kaçırılan 13 vatandaşın mağarada vurulmuş halde bulunmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar